Tiener meiden online
horoscoop 2013

Steenbok: Dit jaar ga jij het totaal anders aanpakken, je besteeds meet tijd aan je schoolwerk en haalt betere cijfers. Maar let wel op dat je ook nog een beetje tijd besteeds aan je vrienden! Iets leuks mag best af en toe!

Waterman: Dit jaar word een top jaar voor jou. Alles lijkt beter te gaan, op school en met je vrienden. Je zal ook veel geluk hebben in de liefde. Dus hou je vast voor 2013!

Vissen: Je hebt even een moeilijke tijd achter de rug, en af en toe ben je een beetje somber. Maar maak je geen zorgen, je vrienden zullen er erg voor je zijn en je band met hun zal beter worden dan ooit!

Ram: Probeer wat meer tijd te besteden aan school ram! Met je vrienden rondhangen is natuurlijk heel erg leuk. Maar het moet niet ten koste gaan van je cijfers!

Stier: Dit jaar zul je iemand ontmoeten waarvan je zielsveel zult houden en jij van hem. 2013 word echt een geweldig jaar voor jou, vol liefde en vreugde! Zet je schrap!

Tweelingen: Probeer eens wat meer te helpen thuis Tweelingen! Je ouders worden af en toe gek van je gedrag waardoor er ruzie ontstaat. Probeer wat meer bgripvol te zijn, ook naar hun!

Kreeft: Jij zit heel erg op tegen de winter, de sneeuw en de kou. Je vind het helemaal niks. Maar maak je er maar niet te druk om. Want dit word een winter die je nooit zal vergeten!

Leeuw: Thuis en op school gaat het helaas niet zo goed, misschien moet je wat minder aan jezelf denken, en er wat meer zijn voor je ouders. Hun zullen het erg moeilijk gaan krijgen.

Maagd: 2013 word ook voor jou een top jaar vol met liefde! Maar probeer niet alleen maar aan je vriendje te denken, je vrienden missen je en willen dat je ook weer wat meer tijd met hun doorbrengt. Een van je vrienden gaat je sterk nodig hebben dit jaar!

Weegschaal: Weegschaal, kijk eens wat meer om je heen! Er zijn een aantal jongens die je heel leuk vinden! ALs je er voor open staat gaat dit een jaar worden vol met love!

Schorpioen: De laatste tijd ben je in een slechte bui en zit je een beetje in de knoop met jezelf. ALs je wil dat 2013 een leuk jaar word moet je je angsten opzij zetten en het aan je vrienden vertellen, ze zullen je begrijpen en steunen, echt waar!

Boogschutter: School gaat erg achteruit! Je moet echt wat meer tijd aan je huiserk besteden, anders zal het dit jaar niet goed komen met jou!